Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları özellikleri ilişkin mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir başlangıçlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir strüktürsı vardır.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında Yangın Merdiveni Kapısı dürüst bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı muhtevain az çok çalışmalevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği kamu strüktürlarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta mimarilarda bulunacak nüfus skorsına ilgilı olarak yangın yangın kapısı merdiveni çıkış nüshası da artış gösterecektir.

Yangın Yangın Kapısı Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın ve evgin durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu grup bazı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uygun ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel enseışını getirmektedir.

Yangın Kapısı temel amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kadar ürkü halindeki insanların deruneride bir şey unutma veya birini kurtarma amaçlı bağırsakeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı midein ciğererideki güçlüların kurtarılması büsbütün meraklı ekiplere bırakılması gereken bir emektir.

Report this wiki page